Що таке електропростирадло і як вибрати

Дата публикации: 27.12.2018
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:

Електропростирадло - універсальне пристосування, незамінне вдома, на дачі або в поїздці. З настанням холодів організм будь-якої людини, в тому числі дитячий, потребує додаткового обігріву, особливо в нічний час, коли немає можливості стежити за температурою.

Щоб розібратися, що таке електропростирадло, досить знати про принцип обігріву. Усередині простирадла з підігрівом знаходяться найтонші, плоскі елементи нагрівання, ізольовані один від одного. За допомогою перемикача можна вибрати відповідний режим обігріву спального місця - мінімальний (до 40С), середній (50-60С) або максимальний до 75 градусів.

 

Електрична простирадло TS 20 Beurer 5 критеріїв вибору оптимального електропростирадла

1-й Безпека. Якісне простирадло з підігрівом має внутрішній електронний механізм, який миттєво спрацьовує на найменше пошкодження або вихід з ладу обігрівальних елементів. Особливо чутливі датчики відразу включають режим автоматичного відключення виробу від електромережі.

2-й Можливість прання. Так як електропростирадло відноситься до постільної білизни, нею часто користуються люди під час хвороби або маленькі діти, ідеально, якщо виріб підлягає пранню. В цьому випадку передбачений знімний кабель. Простирадло переться в машині автомат без режиму віджимання.

3-й Перемикання температурного режиму. Щоб простирадлом з підігрівом могли користуватися люди з різними уподобаннями, у виробі повинно бути як мінімум 2 теплових режиму. Дуже зручні електропростирадла з зонованим обігрівом. У таких двоспальних моделях є два перемикача. Кожен користувач має можливість обирати необхідну температуру саме своєї ділянки спального місця.

4-й Система автоматичного вимкнення. При досягненні максимальної або виставленої температури, електрообігріваючий механізм самостійно відключається. Ця функція не допускає можливість перегріву людини. Завдяки системі автоматичного вимкнення, на електропростирадлі можна заснути і не турбуватися про свою безпеку.

5-й Висока якість чохла. Важливий критерій в питанні «як вибрати електропростирадло» - матеріал чохла. Найчастіше це буває синтетичне полотно, яке має теплозберігаючі якості. махрове або м'яка мікрофібра, фліс приємні на дотик і більш зносостійкі, ніж натуральні тканини. Перевага чохла з бавовни в тому, що на нього можна лягати оголеним тілом.

 

Протипоказання

Обігрів сухим теплом підходить не всім. Тому існують протипоказання до електропростирадла:

  • Пухлини, новоутворення різної етології.
  • Варикозне розширення вен.
  • Загострення хронічних шкірних захворювань.
  • Аденома простати.
  • Міома матки.

 

Основні правила використання

Простирадло прослужить довго і принесе максимум користі своєму власникові, якщо врахувати основні правила, як користуватися електричним простирадлом:

  • Щоб ліжко швидше зігрілося, простирадло краще виставити на максимальний режим за 10 хвилин до того, як лягти в ліжко.
  • Ідеально, коли простирадло покриває все спальне місце. Але в цілях економії можна придбати невелике простирадло, яка не дістає до зони подушок, але обігріває тулуб і ноги.
  • На виріб не можна ставити важкі або гострі предмети.
  • Простирадло не складають і не згортають туго.
  • У ліжко краще не лягати з вологим волоссям або одягом.
  • Люди з обмеженими фізичними можливостями та діти до 10 років користуються електропростирадлами тільки під наглядом.

Компанія Мед-Магазин є офіційним дилером таких відомих виробників електропростирадла, як Beurer (Німеччина), Тріо (Укриана). На сайті є можливість купити якісне простирадло з підігрівом або отримати інформацію про те, як обрати електроматрас.



Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Користь і шкода електричних простирадл
Користь і шкода електричних простирадл
Електропростирадла стають все більш затребувані споживачами, особливо в холодну пору року. Позитивні властивості тепла від нього відомі кожному власнику не з чуток, а надійність і безпека цих гаджетів доведена роками використання. Але все ж залишається питання, чи може електропростирадло нашкодити здоров'ю?
28.12.2018
Детальніше
Як прати електропростирадло?
Як прати електропростирадло?
Велика грілка для ліжка під назвою «електричне простирадло» міцно зайняла свою нішу в наших будинках і полюбилася багатьом. Це не дивно, так як вона надійна, практична в експлуатації, компактна, а в деяких випадках просто незамінна. Наприклад, якщо прийшовши з роботи, ви виявили відсутність гарячої води та/або опалення. А попереду важкий робочий день і потрібно добре виспатися. Вмикаємо електричне простирадло і через кілька хвилин вас чекає тепла постіль. Насправді - незамінна річ!
02.03.2020
Детальніше
Як відремонтувати електропростирадло?
Як відремонтувати електропростирадло?
Електропростирадло - незамінний пристрій для обігріву спального місця в холодних приміщеннях. Використовуючи тепле простирадло, можна забезпечити собі спокійний і глибокий сон, незалежно від температури навколишнього середовища і практично в будь-якому місці, де є доступ до електромережі.
02.03.2020
Детальніше
Розгорнути